Υποστηρικτές επάθλου HTTC 2020

Μετά από ένα επιτυχημένο, διετές πρωτάθλημα HTTC (2018-2019) και από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του Covid-19, οι πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του HTTC, επιστρέφουν στην ενεργό δράση για τον πρώτο αγώνα του θεσμού, που θα διοργανωθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί -δυστυχώς- χωρίς την παρουσία θεατών και βάσει των εγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την ουσιαστική υποστήριξη τις παρακάτω εταιρίες, που ανεξαρτήτως των δυσκολιών της εποχής, βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν.

 

Την YACCO Greece, η οποία είναι δίπλα μας  για πρώτη χρονιά σαν βασικός  χορηγός του θεσμού.

H εταιρεία YACCO  Lhuile des Records du Monde,  δημιουργείται το 1919 από τον Jean DINTILHAC, και έχει μια μακρά πορεία αθλητικών και τεχνικών επιτυχιών, που χάρη στην μόνιμη έρευνα και εξέλιξη, παράγει κορυφαίας ποιότητας  προϊόντα.

Η YACCO στα μέσα της δεκαετίας το 1960 είναι η πρώτη εταιρεία λιπαντικών στον κόσμο που επιχείρησε,  για να σταθεροποιήσει τους υδρογονάνθρακες, να προσθέσει τα λεγόμενα “πρόσθετα”, ανοίγοντας την πόρτα στα σύγχρονα λιπαντικά.

Έχει μια μακρά παράδοση στη στήριξη σημαντικών θεσμών και αθλημάτων στη χώρα μας και ειδικότερα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

H Racecraft,  για τρίτη συνεχή χρονιά, υποστηρίζει έμπρακτα τον θεσμό του HTTC, ως  ο ένας εκ των δύο προμηθευτών ελαστικών (NANKANG) του θεσμού, στην κατηγορία SPORT.

Kαι για το 2020 και όντας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα σημαντικών εταιρειών, όπως  Adidas Motorsport,  Atech και πολλές άλλες, διαθέτει σε όλους τους συμμετέχοντες τα «semi slick AR-1» ελαστικά της Nankang και όποιον άλλο εξοπλισμό είναι απαραίτητος σε επίπεδο ένδυσης, ασφάλειας κ.α.

 

H Ohlins Greece,  θα αποτελέσει και φέτος αναπόσπαστο κομμάτι του θεσμού, όντας μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής σπορ και αγωνιστικών αναρτήσεων ανά τον κόσμο.