Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Events

2ο HTTC On Tour

26 Σεπτεμβρίου @ 11:00 πμ - 6:00 μμ

- 90€

*** CANCELED ***

 

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 εκκινεί το μοναδικό στο είδος του «ράλλυ» ακριβείας, για σύγχρονα αυτοκίνητα.!

 

Έως πενήντα (50) πληρώματα με τα αυτοκίνητα τους θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί από την Κόρινθο με κατεύθυνση προς κεντρική Πελοπόννησο.

 

 

Τι είναι όμως το HTTC_On_Tour ?

Το HTTC_On_Tour γεννήθηκε ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2019 με σκοπό να ενώσει αγωνιζόμενους,  λάτρεις του αυτοκινήτου και οικογενειάρχες σε μια παρέα που θα απολάμβανε sporting regularity εκδηλώσεις και αγώνες.

Πρόκειται για τον μοναδικό επίσημα προκηρυγμένο  θεσμό στην Ελλάδα που επιτρέπει να διαγωνίζονται πληρώματα όχι μόνο με ιστορικά και youngtimer αυτοκίνητα, αλλά και με οποιοδήποτε I.X.E. αυτοκίνητο πληροί τις προϋποθέσεις του K.O.K. .

Είναι ένας αγώνας ακριβείας, ο οποίος απευθύνεται σε οδηγούς και συνοδηγούς σύγχρονων αυτοκινήτων που θέλουν να ζήσουν μια 2ωρη περιπέτεια στις καταπληκτικές οδικές  διαδρομές της χώρας μας.

 

Μετά την 1η δοκιμαστική μας “βόλτα” του 2019, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την 2η επίσημη, οργανωμένη περιήγηση του HTTC.

 

Ζητήσαμε την βοήθεια (για δεύτερη φορά), ενός από τα πιο έμπειρα σωματεία διοργάνωσης αγώνων και εκδηλώσεων ιστορικών αυτοκινήτων, του Σ.Ι.Σ.Α.

Με  την μόνιμη πλέον υποστήριξη και συνεργασία του Α.Σ.Ι.Σ.Α, στον ρόλο του υπεύθυνου διοργάνωσης, ξεκινάμε την «αγωνιστική πορεία» του HTTC_On_Tour .

 

Με την έγκριση της ΟΜΑΕ και την προκήρυξη ως επάθλου για το 2021, ο θεσμός του HTTC_On_Tour, είναι ο πρώτος θεσμός αγώνων ακριβείας, σύγχρονων αυτοκινήτων στην χώρα μας.

 

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των ανθρώπων που απαρτίζουν και διοικούν τα ανωτέρω σωματεία, σχεδιάσαμε τον πρώτο αγώνα του HTTC,  –2ο  HTTC on tour με τον τρόπο που διεξάγονται οι επίσημοι αγώνες regularity.

 

Έτσι, θα εκκινήσουμε από την παραλία της Κορίνθου  και θα τερματίσουμε τον αγώνα  μας στην Λίμνη Δόξα, μέσω συγκεκριμένης διαδρομής και σε συγκεκριμένο χρόνο.

 

Θα δοθεί αναλυτικό road book από την οργάνωση.

 

Δεν απαιτείται αγωνιστική άδεια, είναι απαραίτητο όμως να υπάρχει δίπλωμα οδήγησης για τον οδηγό, ασφάλεια για το αυτοκίνητο και  προαιρετικά οδική βοήθεια.

 

Η διάρκεια του αγώνα από την εκκίνηση έως τον τερματισμό είναι περίπου 2 ώρες.

 

Ο αγώνας διεξάγεται βάσει των κανονισμών της ΟΜΑΕ σε ανοιχτούς στην κυκλοφορία δρόμους.

 

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 4 επιλεγμένες ειδικές διαδρομές, με 10 περίπου χρονομετρήσεις και με ανώτατη μέση ωριαία ταχύτητα τα 49 χιλιόμετρα ανά ώρα.

 

Για την εκτέλεση των ειδικών διαδρομών δεν απαιτούνται εξελιγμένα όργανα πλοήγησης και αρκεί μία δωρεάν εφαρμογή σε κινητό τηλέφωνο.

 

Όλα τα όργανα μέτρησης απόστασης, χρόνου ή πλοήγησης είναι ελεύθερα!

 

Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ήδη ξεκινήσει και η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων είναι η Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Σεπτεμβρίου
Ώρα:
11:00 πμ - 6:00 μμ
Κόστος:
90€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
https://httc.com.gr

Διοργανωτές

HTTC Events
ΣΙΣΑ

Χώρος Διεξαγωγής

Lake Doxa Feneos
Archea Feneos 20014 Greece + Χάρτης Google

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Σεπτεμβρίου
Ώρα:
11:00 πμ - 6:00 μμ
Κόστος:
90€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
https://httc.com.gr

Διοργανωτές

HTTC Events
ΣΙΣΑ

Χώρος Διεξαγωγής

Lake Doxa Feneos
Archea Feneos 20014 Greece + Χάρτης Google